Отворени повици за грантови

Платформа за грантови и повици

Повик за доставување понуди за печатење на информативни табли и патокази

Центарот за истражување и информирање за животната средина “Еко-свест” од Скопје, локална канцеларија Вевчани во рамки на проектот “Поддршка на одржливото управување со заштитеното подрачје Вевчански извори”финансиран од ПОНТ, има потреба од ангажирање на компанија за...

Повик за доставување понуди за изработка на дрвени информативни табли и патокази

Центарот за истражување и информирање за животната средина “Еко-свест” од Скопје, локална канцеларија Вевчани во рамки на проектот “Поддршка на одржливо управување со заштитеното подрачје Вевчански извори”финансиран од ПОНТ, има потреба од ангажирање на компанија или...

Повик за членство во локалната канцеларија на Еко-свест во Вевчани

Локалната канцеларија Еко-свест во Вевчани објавува повик за нови членови кои сакаат да се приклучат кон нашата организација. Мисијата на Еко-свест е да истражува, информира и делува кон унапредување на јавните политики и навиките за одржливо живеење и заштита на...

Садење на дрвја по повод 20 години Еко-свест

По повод 20 години од формирањето и работата на Центарот за истражување и заштита на животната средина „Еко-свест“, денес во градскиот парк со нашите партнери и поддржувачи од Министерството за животна средина и просторно планирање и Шведската амбасада во Скопје...

НОВА ЛОКАЛНА КАНЦЕЛАРИЈА ВО ОПШТИНА ВЕВЧАНИ И СТАРТ НА ТРИГОДИШЕН ПРОЕКТ ЗА ОДРЖЛИВО УПРАВУВАЊЕ СО ЗАШТИТЕНОТО ПОДРАЧЈЕ ВЕВЧАНСКИ ИЗВОРИ

Центарот за истражување и информирање за животна средина Еко-свест денес во Вевчани отвори своја локална канцеларија, а беше потпишан и Договор за проектот „Поддршка на одржливо управување на Заштитеното подрачје „Вевчански извори“, со PONT (Prespa Ohrid Nature Trust)...
Повик за доставување понуди за печатење на информативни табли и патокази

Повик за доставување понуди за печатење на информативни табли и патокази

Центарот за истражување и информирање за животната средина “Еко-свест” од Скопје, локална канцеларија Вевчани во рамки на проектот “Поддршка на одржливото управување со заштитеното подрачје Вевчански извори”финансиран од ПОНТ, има потреба од ангажирање на компанија за...

read more
Повик за доставување понуди за изработка на дрвени информативни табли и патокази

Повик за доставување понуди за изработка на дрвени информативни табли и патокази

Центарот за истражување и информирање за животната средина “Еко-свест” од Скопје, локална канцеларија Вевчани во рамки на проектот “Поддршка на одржливо управување со заштитеното подрачје Вевчански извори”финансиран од ПОНТ, има потреба од ангажирање на компанија или...

read more
Повик за членство во локалната канцеларија на Еко-свест во Вевчани

Повик за членство во локалната канцеларија на Еко-свест во Вевчани

Локалната канцеларија Еко-свест во Вевчани објавува повик за нови членови кои сакаат да се приклучат кон нашата организација. Мисијата на Еко-свест е да истражува, информира и делува кон унапредување на јавните политики и навиките за одржливо живеење и заштита на...

read more

Мисија

Мисијата на Еко-свест е да истражува, информира и делува кон унапредување на јавните политики и навиките за одржливо живеење и заштита на животната средина.
Еко-свест поддржува и поттикнува граѓанска свесност и активно учество и промовира практични решенија во соработка со организации и институции.

Визија

Нашата визија е праведно, одговорно и совесно општество каде здрави граѓани одржливо живеат во благосостојба и во хармонија со животната средина.

Донирајте

 

Сопственик на сметката: Еко-свест

Банка: ПроКредит Банка, Македонија

Број на жиро сметка: 380177737100196

Donate

 

Owner: Eko-svest Skopje

Bank: ProCredit Banka, North Macedonia

IBAN code: MK07 380177737104270

SWIFT code: PRBUMK22XXX

Нашите платформи