21.03.2017. - Отварање на City Tree во Тетово и Скопје

Драги пријатели,

Ни претставува огромно задоволство да Ве поканиме на официјалната церемонија по повод отварањето на City Tree инсталацијата за прочистување на воздухот во Тетово и Скопје.

Настанот во Тетово ќе се одржи на 21 Март 2017 со почеток во 12:00 часот на пред Центарот за култура во Тетово.

Настанот во Скопје ќе се одржи на 22 Март 2017 со почеток во 11:00 часот на ул."Никола Кљусев" во близина на хотел Мериот во Скопје.

City Tree инсталациите и проектните активности се овозможени од Германската амбасада во Скопје и компаниите Пакомак, ЕДС, Еколог, Везешари, ПроКредит Банка, ДХЛ, Кнауф и ДиМед.

Со почит,

Еко-свест

Повеќе