10.07.2014. - Годишно собрание на Еко-свест

Годишното собрание на Еко-свест ќе се одржи на 10.07.2014 година со почеток во 19:00 часот во АБЦ клубот.

На седницата ќе се усвои извештајот за 2013 година и ќе се дискутира за активностите во 2014 и 2015 година.

Еко-свест