10.04.2014. - Меѓународна конференција "Хидроенергетски проекти наспроти заштита"

На 10ти април со почеток од 15:00 часот, ќе се оддржи меѓународна конференција "Хидроенергетски проекти наспроти заштита", која претставува прва отворена јавна дебата за националниот парк Маврово".

Конференцијата ќе се оддржи во кино "Фросина" во Младински Културен Центар- Скопје.

Повеќе информации за настанот се достапни на следниот линк

Еко-свест