18.10.2013. - Официјално претставена Екосфера!

На годишната средба на еколошки организации која се одржа во Дојран од 18-20 октомври, Еко-свест официјално ја презентираше електронската платформа Екосфера.

Под мотото „Заедно сме посилни“ беше презентирано логото на платформата и содржините на самиот портал. Екосфера нуди голем број можности за еколошките организации и споделување на нивните активности со јавноста преку вести, настани, кампањи, анкети и петиции.

Еко-свест

повеќе