19.06.2012. - Неформално предавање со хомеопат за ризиците од вакцинација

Еко-свест во четврток, 21.06.2012, организира неформално предавање со хомеопат Елисавета Динoвска, со цел запознавање на ставовите на хомеопатите за ризиците од процесот на вакцинација. Средбата ќе започне околу 13:30 часот, сите заинтересирани нека пишат на info@ekosvest.com.mk за повеќе информации.

Еко-свест