Јавна расправа по Предлог - Законот за прогласување на Маврово за заштитено подрачје - Национален парк

Датум: 4.03.2015.

Локација: Маврово

Организатор: Министерството за животна средина и просторно планирање

 

На 04.03.2015 година (среда) со почеток во 11:00 часот во хотел Макпетрол, Маврово ќе се одржи Јавна расправа по предлог - Законот за прогласување на Маврово за заштитено подрачје - Национален парк.

 повеќе

назад