Јавна трибина и дебата на тема: Колку чини животот?

Датум: 3.03.2015.

Локација: Битола

Организатор: За нас се работи

 

Здружението ЗА НАС СЕ РАБОТИ Ве поканува на првата од серијата јавни трибини и дебати во рамките на проектот "Граѓанска вклученост за решавање на проблемите во животната средина" организирана во соработка со Еко-свест и Реактор. Дебатата ќе се одржи во вторник, 03 март 2015 година во хотел Театар, Битола со почеток во 12:00 часот. Притоа ќе се промовира здравствената студија на Еко-свест во соработка со Реактор "Колку чини животот? Економска проценка на ефектите по човековото здравје и живот од македонските термоелектрани".

 повеќе

назад