Забава со рисот!

Датум: 12.07.2014.

Локација: ЗОО градина, Скопје

Организатор: Еко-свест

 

Со почеток во 17:00 часот во Зоолошката градина во Скопје ќе започне забава со рисот! Најмладите ќе можат да го запознаат рисот Спасе, да се дружат, да цртаат и да се натпреваруваат. За најуспешните има и награди!

 

Партнери: Фронт 21/42, Македонско еколошко друштво.назад