Предизвиците на урбаниот сообраќај

Датум: 24.01.2014.

Локација: ТЦЦ Гранд Плаза Скопје

Организатор: Еко-свест

 

На 24.01.2014 година ќе се одржи работилница под наслов „Предизвиците на урбаниот сообраќај“ со цел да ги обедини сите граѓанси организации активни на поле на заштита на животната средина, подобрување на јавниот сообраќај и намалување на загадувањето на воздухот. Настанот ќе започне во 10 часот.

 

назад