Енергетските можности на Македонија

Датум: 23.01.2014.

Локација: ТЦЦ Гранд Плаза Скопје

Организатор: Еко-свест

 

Конференција насловена „Енергетските можности на Македонија“ ќе се одржи на 23.01.2014 година во хотелот ТЦЦ Гранд Плаза, со почеток во 11 часот. Конференцијата има цел да ја претстави најновата анализа на енергетските сценарија за Македонија

 

Фронт 21/42назад