Прес конференција за извештајот за Бошков Мост

Датум: 12.12.2013.

Локација: Клуб на новинари

Организатор: Еко-свест

 

На 12 декември 2013 година (четврток) со почеток во 9:00 часот Центарот за истражување и информирање за животната средина „Еко-свест“ организира прес конференција на која ќе ги образложи деталите од извештајот на ЕБОР по жалбата за проектот ХЕ „Бошков Мост“.

На прес конференцијата ќе се обратат:
Ана Чоловиќ Лешоска, Еко-свест
Ulrich Eichelmann, Riverwatch
Дејан Ѓорѓиевски, Еко-свест

Прес конференцијата ќе се одржи во Клубот на новинари.

 

назад