Средба на граѓански организации за ИПА 2

Датум: 12.07.2013.

Локација: Скопје

Организатор: Еко-свест

 

Организациите заинтересирани за процесот на програмирање на ИПА 2 фондовите ќе одржат средба за да дискутираат за практичните предлози за учество на јавноста во процесот.

 

назад