Доделување на награди за најдобри проектни идеи

Датум: 22.11.2012.

Локација: Еу Инфо Центар Скопје

Организатор: Еко-свест

 

На 22 ноември свечено ќе бидат доделени наградите на три проектни идеи во рамки на повикот „Подобри идеи за ЕУ фондови“. На настанот се очекува да присуствуваат претставници од Министерства, општини, комунални претпријатија и граѓански организации.

 

назад