Работилница „Климатски иницијативи во Македонија“

Датум: 10.07.2012.

Локација: Скопје- Хотел Водно

Организатор: Еко-свест

 

Работилницата „Климатски иницијативи во Македонија“ ќе се одржи на 10 и 11 јули 2012 година, за претставници на македонските граѓански организации. Предавачи ќе бидат чешки експерти од организацијата Центар за транспорт и енергетика од Прага.

 повеќе

назад