Работилница со Чешки експерти

Датум: 01.06.2012.

Локација: Скопје

Организатор: Еко-свест

 

Во рамки на кампањата за зачувување на НП Маврово од хидроенергетските проекти, Еко-свест организираше работилница со Чешки НВО експерти, во периодот од 31.05- 2.06. 2012 година. На работилницата учество земаа претставници на македонските организации кои активно се вклучени во кампањата- Фронт 21/42, Македонско еколошко друштво и Еко-скоп.

 повеќе

назад