Работилници за ИПА

Датум: 21.05.2012.

Локација: МКЦ Инфо центар Скопје

Организатор: Еко-свест

 

Во рамки на активностите за подигнување на капацитетите на граѓанските организации за ИПА, Еко-свест организираше серија работилници на 21 и 22 мај 2012 година. Работилниците беа наменети за дискусии и креирање предлози до Владата на РМ за финансирање од страна на ИПА, во периодот од 2014-2020.

 повеќе

назад